Zonnepanelen leasen

Zonnepanelen leasen is ook een interessante optie. Wanneer er geen budget beschikbaar is voor de aankoop van zonnepanelen biedt het huren van zonnepanelen een goed alternatief.
Dit maakt duurzame energie toegankelijk voor iedereen, zodat we allemaal kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld ook zonder investering.

Geen investering met zonnepanelen leasen

Zonnepanelen leasen heeft vele voordelen. Allereerst hoef je geen grote investering te doen om te genieten van de voordelen van zonnepanelen en duurzame energie. Je bespaart zelfs meer dan dat je betaalt: Je verlaagt het maandelijkse voorschotbedrag dat je betaalt aan je energieleverancier met de maandhuur van de panelen, waardoor je al direct quitte speelt. Daarbij is de maandhuur meestal lager dan de door jou bespaarde elektriciteitskosten en kun je bij de jaarafrekening zelfs nog geld terugkrijgen. Gemiddeld bespaar je zo’n 60 tot 120 euro per jaar door over te stappen op zonne-energie. Dus, door duurzame energie met zonnepanelen op te wekken bespaar je op je energierekening én draag je bij aan een vermindering van CO2-uitstoot!

Advies op maat

Een ander groot voordeel is dat Solease de volledige verantwoordelijkheid draagt over materiaal, aanschaf, installatie, monitoring, reparatie én de verzekering. De klant kan dus zorgeloos genieten van zonne-energie van eigen dak. Daarnaast biedt Solease advies op maat zodat de klant het meeste voordeel heeft. Naast de capaciteit van het dak wordt ook gekeken naar de energiebehoefte. Op deze manier garandeert Solease een optimaal systeem gedurende de huurperiode, waarbij de beste prijs-kwaliteit ook daadwerkelijk wordt nageleefd: De beste prijs per geproduceerde kWh in plaats van per Wattpiek.

 

Het concept is volledig flexibel: Bij verhuizing zit je nergens aan vast, maar het is ook mogelijk om het systeem op ieder moment over te nemen. In het laatste geval bouw je jaarlijks een koopkorting op van gemiddeld €250,-. Hierdoor is het in de meeste gevallen al voordeliger om te beginnen met huren als je niet binnen 1 jaar zou kopen. Over dit bedrag kan je ook nog de BTW terugvragen!

Gratis vrijblijvende offerte met dakcheck

Wil je ook zorgeloos je eigen zonne-energie produceren en ben je benieuwd of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen?
Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte op maat inclusief dakcheck op Zonnepanelen