Advies, kosten, prijzen en subsidies

#keyword:t# in #city:t#

Kosten isolatie

U zoekt een isolatiebedrijf in #city:t#? Wij informeren u over de mogelijkheden, subsidie en kosten voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, gevelisolatie, kruipruimte isolatie enzovoorts.

Isolatie subsidie

Met subsidie wordt isolatie en uw energiebesparing in #city:t# aantrekkelijker. Wij vertellen u graag over de landelijke maar ook lokale subsidies, het verlaagde BTW tarief en de BTW-teruggave.

Uw isolatiebedrijf

Met ruim 20 aangesloten isolatiebedrijven in en rondom #city:t# bent u er zeker van dat u een goedkoop isolatiebedrijf via onze site kunt vinden. Vergelijk de prijzen en kosten van isolatiebedrijven uit uw regio.

#keyword:t# in #city:t#

#keyword:t# in #city:t#

Vloerisolatie is een van de meest rendabele manieren van isoleren en zorgt voor veel meer comfort in uw woning. Deze manier van isoleren kan op verschillende manieren gedaan worden. Ontdek op deze website wat uw mogelijkheden zijn.

Prijzen vloerisolatie

De prijzen van vloerisolatie varieren nogal, daarom is het belangrijk om eerst de isolatiemogelijkheden te vergelijken alvorens u een isolatiebedrijf inhuurt. De kosten van vloerisolatie zijn namelijk afhankelijk van onderstaande factoren:

 • Het type isolatiemateriaal
 • Zonnepanelen verlagen uw CO-2 uitstoot en gaan tenminste 25 jaar lang mee.
 • Het type woning
 • Arbeidskosten
 • Machinekosten
 • Het te isoleren oppervlakte
 • De te rekenen BTW

U kunt er over het algemeen vanuit gaan dat de prijs van vloerisolatie inclusief isolatiemateriaal, arbeidskosten, machinekosten en BTW in #city:t# rond de euro 30 per vierkante meter ligt.

Vind het goedkoopste isolatiebedrijf

Op deze site vind u vooral globale indicatieve bedragen. Voor uw woning in #city:t# kan het laten isoleren zomaar stukken goedkoper dan wel duurder zijn. Vraag daarom gratis en snel tot 6 offertes aan van isolatiebedrijven uit uw regio. Binnen enkele dagen heeft u 6 offertes in uw handen en kunt u de prijzen van deze isolatiebedrijven vergelijken. U zit nergens aan vast.

Wat is vloerisolatie?

Vloerisolatie is over het algemeen zeer interessant voor woningen in #city:t# die gebouwd zijn voor 1983. Deze huizen zijn vaak niet voorzien van vloerisolatie, waardoor er veel warmte verloren gaat en er hier en daar zelfs tocht doorheen komt. Bij het isoleren van de begane grond van een woning is het van belang te weten wat er een kruipruimte of kruipkelder aanwezig dient te zijn. De kruipruimte is via een luik bereikbaar. De isolatiebedrijven brengen aan de onderkant van de vloer isolatiemateriaal aan, hierdoor wordt de kou uit deze ruimte gehaald en zorgt de isolatie ervoor dat de kou uw woning niet meer kan binnendringen. De vloer zal ook warmer aanvoelen, want dan ook wel weer prettig is.

Beschikt uw woning niet over een kruipruimte, dan kan het isolatiebedrijf in #city:t# ook overgaan tot het bovenvloers isoleren. Dit doen ze door een dekvloer of ondertapijt aan te brengen. Hiervoor gebruiken ze over het algemeen PUR schuim, isolatieplaten of isolatiekussens.

Afhankelijk van de vochtigheid in uw woning en de oppervlakte van de kruipruimte bepaalt het isolatiebedrijf welk isolatiemateriaal het beste is geschikt voor uw woning. Men meet onder andere de warmteweerstand in uw woning (RC), door dit te meten kunnen ze zien hoe goed uw woning de warmte in huis houdt. Vraag bij het vergelijken van de offertes wat hierin de mogelijkheden zijn.

Minder vocht in huis en stukken warmer

Wanneer uw woning in #city:t# niet is uitgevoerd met vloerisolatie, dan kan er snel kou en vocht in uw woning ontstaan, hierdoor wordt de onderzijde van uw vloer als het ware aangetast. Het isoleren van uw vloer zorgt ervoor dat er minder vocht u woning binnendringt en zorgt er bovendien voor dat uw vloer beschermd is. Na het aanbrengen van vloerisolatie zult u merken dat de vloer droger maar vooral warmer aanvoelt. Het daadwerkelijke temperatuurverschil tussen een geisoleerde en niet geisoleerde vloer kan wel 5 graden bedragen. Naast deze voordelen gaat u ook flink besparen op uw stookkosten.

Vloerisolatie zorgt dus voor isolatie, vochtwering en een warmere vloer. Uw kruipruimte blijft echter koud en vochtig. Deze ruimte kunt u ook laten isoleren door isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte aan te brengen. Hiervoor gebruikt het isolatiebedrijf over het algemeen schelpen, zand, kunststof isolatiemateriaal of bodembedekking in de vorm van folie. Door het isoleren van de bodem in uw kruipruimte zorgt u ervoor dat ook de kruipruimte warm blijft en vrij is van vocht, wat uiteindelijk weer een positieve invloed heeft op de fundering van uw woning.

Vergelijk vloerisolatie offertes

Wilt u weten wat de prijzen zijn die door isolatiebedrijven in #city:t# worden gerekend, vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan van isolatiebedrijven bij u in de buurt. Het vergelijken van deze prijzen kan een voordeel opleveren van wel 40%. Binnen twee werkdagen ontvangt u 6 offertes van isolatiebedrijven uit uw regio. U zit nergens aan vast.

Voordelen van #keyword:t# in #city:t#

 • U betaalt momenteel geen 21% BTW, bij isolatie betaalt u nu het lage BTW percentage
 • U kunt tot 50% besparen op de stookkosten in uw woning
 • Particuliere huiseigenaren kunnen de BTW terugvragen aan de overheid
 • De investering in isolatie betaalt zichzelf binnen 7 jaar helemaal terug
 • U blokkeert vocht, schimmel, ongedierte en geluiden van buitenaf

Voordelen #keyword:t# in #city:t#:

 • De BTW op de arbeid is verlaagd naar 6%
 • Particulieren kunnen de BTW terugvragen
 • Uw investering verdient zichzelf in 7 jaar terug
 • De waarde van uw woning neemt toe
 • U voorkomt eventuele vochtproblemen
 • Geluiden van buitenaf worden gedempt
 • U verkleint uw ecologische footprint
 • Met een minimale inspanning maximaal profijt
 • Bespaar tot 25% op uw eigen stookkosten
 • De ventilatie van uw woning verbetert
 • U kunt bij uw gemeente terecht voor subsidies

Chantal Verkerk

Helpdesk medewerker Isolatie247.nl
 • (4.5 Rate)

U heeft interesse in woning isolatie in #city:t#. Dat is mooi. Wij vertellen u meer over onder andere het isoleren van muren, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, het isoleren van uw kruipruimte of kruipkelder. Wat vertellen u wat zoal de kosten zijn, hoe de prijs is opgebouwd en brengen u in contact met een isolatiebedrijf bij u in de buurt. Daarmee kunt u ook nog eens tot 40% besparen op de kosten van isolatie.

Ontvang 6 gratis offertes

Vergelijk binnen twee minuten 6 offertes van isolatiebedrijven in #city:t#. Ontvang offertes in uw mailbox.

Site error: the file /home/isolatie247/public_html/mmomagelinks.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_7.0.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.