Advies, kosten, prijzen en subsidies

#keyword:t# in #city:t#

Kosten isolatie

U zoekt een isolatiebedrijf in #city:t#? Wij informeren u over de mogelijkheden, subsidie en kosten voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, gevelisolatie, kruipruimte isolatie enzovoorts.

Isolatie subsidie

Met subsidie wordt isolatie en uw energiebesparing in #city:t# aantrekkelijker. Wij vertellen u graag over de landelijke maar ook lokale subsidies, het verlaagde BTW tarief en de BTW-teruggave.

Uw isolatiebedrijf

Met ruim 20 aangesloten isolatiebedrijven in en rondom #city:t# bent u er zeker van dat u een goedkoop isolatiebedrijf via onze site kunt vinden. Vergelijk de prijzen en kosten van isolatiebedrijven uit uw regio.

#keyword:t# in #city:t#

#keyword:t# in #city:t#

De prijs per m2 spouwmuurisatie is opgebouwd uit diverse elementen. Zo hangt de prijs samen met de dikte van de spouw en het aantal te isoleren vierkante meters. Ook de conditie van de spouw, de staat van de gevel en de bereikbaarheid van de woning spelen mee in de prijs van spouwisolatie. Voordat men kan gaan isoleren dienen schades aan de gevel zoals scheuren worden gerepareerd. Vind meer informatie over de kostprijs van spouwmuurisolatie hier.

Prijs spouwmuurisolatie met glaswol

Glaswol is de goedkoopste keuze in #city:t# wanneer u een bestaande spouwmuur wilt isoleren. Gemiddeld ligt de kostprijs tussen de euro 15 en de euro 20 per vierkante meter. Zo gebruiken isolatiebedrijven geregeld Supafil van Knauf.

Prijs van EPS parels (HR++)

Voor het isoleren van een spouwmuur gebruikt men steeds vaker EPS parels. De populariteit van deze vorm van isoleren komt doordat het ecologisch verantwoord is en een goede vullingsgraad heeft. De gemiddelde prijs per vierkante meter voor EPS parels ligt tussen de euro 20 en 25.

Spouwmuurisolatie met PUR

Pur is van alle spouwmuurisolatie soorten het beste geschikt dankzij de thermisch isolerende waard. Bovendien kan PUR gebruikt worden voor zowel smalle spouwmuren of vervuilde spouwmuren. De kostprijs van het isoleren met PUR ligt tussen de euro 25 a 30.

Terugverdientijd van spouwmuurisolatie

De terugverdientijd voor het laten isoleren van uw spouwmuur met EPS, glaswol of PUR ligt rond de 4 jaar. Afhankelijk van de oppervlakte en de gekozen isolatiematerialen kan de terugverdientijd korter dan wel langer zijn. Om daarachter te komen is het verstandig een offerte op maat te laten maken.

Subsidie voor spouwmuurisolatie

U kunt de kosten voor de investering in spouwmuurisolatie in #city:t# drukken door aanspraak te maken op spouwmuurisolatie premies. Op deze manier kunt u uw investering al terugverdienen binnen 2 jaar tijd.

Isolatie premie via uw netbeheerder

U kunt een vergoeding / premie ontvangen van uw netbeheerder. Deze vergoeding ligt rond de euro 6 per m2. Wanneer u hier aanspraak op wilt maken dan dienen de isolatiewerkzaamheden uitgevoerd te worden door een isolatiebedrijf en de spouw dient minimaal een dikte te hebben van 6 centimer. Ook zult u een verklaring moeten afgeven waarin staat dat de werkzaamheden conform de eisen van de netbeheerder zijn uitgevoerd. Deze verklaring ontvangt u van het isolatiebedrijf.

Lagere BTW bij spouwmuurisolatie

Wanneer u uw woning laat isoleren door een erkend isolatiebedrijf in #city:t# en uw woning ouder is dan vijf jaar, dan kunt u aanspraak maken op het lage BTW tarief van 6% in plaats van 21%.

Spouwmuurisolatie subsidie via uw gemeente

Via uw gemeente kunt u ook geregeld aanspraak maken op subsidie in #city:t# voor spouwmuurisolatie. Uw isolatiebedrijf kan u meer informatie geven over de premie vanuit uw gemeente.

Prijzen van spouwmuurisolatie vergelijken

Een bestaande spouwmuur isoleren levert veel voordelen op. Het is een investering die u binnen de kortste keren terug kunt verdienen. Via onze website kunt u de prijzen van 6 isolatiebedrijven vergelijken. Het aanvragen van prijzen is gratis en geheel vrijblijvend.

Voordelen van spouwmuurisolatie

 • U betaalt momenteel geen 21% BTW, bij isolatie betaalt u nu het lage BTW percentage
 • U kunt tot 50% besparen op de stookkosten in uw woning
 • Particuliere huiseigenaren kunnen de BTW terugvragen aan de overheid
 • De investering in isolatie betaalt zichzelf binnen 7 jaar helemaal terug
 • U blokkeert vocht, schimmel, ongedierte en geluiden van buitenaf

Voordelen #keyword:t# in #city:t#:

 • De BTW op de arbeid is verlaagd naar 6%
 • Particulieren kunnen de BTW terugvragen
 • Uw investering verdient zichzelf in 7 jaar terug
 • De waarde van uw woning neemt toe
 • U voorkomt eventuele vochtproblemen
 • Geluiden van buitenaf worden gedempt
 • U verkleint uw ecologische footprint
 • Met een minimale inspanning maximaal profijt
 • Bespaar tot 25% op uw eigen stookkosten
 • De ventilatie van uw woning verbetert
 • U kunt bij uw gemeente terecht voor subsidies

Chantal Verkerk

Helpdesk medewerker Isolatie247.nl
 • (4.5 Rate)

U heeft interesse in woning isolatie in #city:t#. Dat is mooi. Wij vertellen u meer over onder andere het isoleren van muren, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, het isoleren van uw kruipruimte of kruipkelder. Wat vertellen u wat zoal de kosten zijn, hoe de prijs is opgebouwd en brengen u in contact met een isolatiebedrijf bij u in de buurt. Daarmee kunt u ook nog eens tot 40% besparen op de kosten van isolatie.

Ontvang 6 gratis offertes

Vergelijk binnen twee minuten 6 offertes van isolatiebedrijven in #city:t#. Ontvang offertes in uw mailbox.

Site error: the file /home/isolatie247/public_html/mmomagelinks.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_7.0.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.