Advies, kosten, prijzen en subsidies

#keyword:t# in #city:t#

Kosten isolatie

U zoekt een isolatiebedrijf in #city:t#? Wij informeren u over de mogelijkheden, subsidie en kosten voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, gevelisolatie, kruipruimte isolatie enzovoorts.

Isolatie subsidie

Met subsidie wordt isolatie en uw energiebesparing in #city:t# aantrekkelijker. Wij vertellen u graag over de landelijke maar ook lokale subsidies, het verlaagde BTW tarief en de BTW-teruggave.

Uw isolatiebedrijf

Met ruim 20 aangesloten isolatiebedrijven in en rondom #city:t# bent u er zeker van dat u een goedkoop isolatiebedrijf via onze site kunt vinden. Vergelijk de prijzen en kosten van isolatiebedrijven uit uw regio.

#keyword:t# in #city:t#

#keyword:t# in #city:t#

Voor het isoleren van spouwmuren wordt er gebruik gemaakt van veel verschillende soorten isolatiemateriaal. Wij gaan het hebben over glaswol of zoals het ook wel wordt genoemd inblaaswol, dit is een wol dit kunstmatig wordt geproduceerd. Dit isolatiemateriaal is ideaal om te gebruiken als bouwmateriaal en bestaat uit een mix van gerecyclede glasscherven en zand.

Isolatie kosten spouwmuurisolatie met glaswol in #city:t#

Glaswol kost gemiddeld genomen zo een euro 7,50 per m2 in #city:t#. Afhankelijk van het type woning en de totale spouwoppervlakte van de woning zal het isolatiebedrijf een offerte maken. In deze offerte wordt over het algemeen de kosten voor materiaal, arbeidskosten, machinekosten en BTW meegerekend. Voor een gemiddelde tussenwoning van 65 m2 zal men tussen de euro 800 en de euro 1.100 in rekening brengen.

Spouwmuurisolatie offerte op maat

U weet nu wat de prijs is voor en standaard tussenwoning. Het kan echter zo zijn dat u wel benieuwd bent naar de exacte prijs voor spouwmuurisolatie met glaswol bij uw woning. Vraag dan gratis en vrijblijvend 6 offertes aan bij isolatiebedrijven in uw regio. Binnen slechts 2 werkdagen ontvangt u alle offertes in uw mailbox. Waarom 6 offertes? Simpel, het prijsverschil tussen de isolatiebedrijven kan best groot zijn, wanneer u de prijzen 1 op 1 vergelijkt zult u zien dat u tot 40% kunt besparen. Snel en eenvoudig besparen doet u door ons offerteformulier in te vullen. Onze service is uiteraard gratis en vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

Glaswol installeren in uw spouwmuur

Glaswol is een materiaal wat vaak in de bouw in #city:t# wordt toegepast. Dankzij de isolerende werking is het geschikt voor onder andere vloeren, kruipruimtes, spouwmuren en daken, bovendien is het erg duurzaam omdat het gemaakt wordt van gerecycled materiaal. Het is wel aan te raden om dit te laten door door een professioneel isolatiebedrijf. Zelf klussen met glaswol kan leiden tot irritaries van de huis en allergische reacties veroorzaken. Isolatiebedrijven werken hier dagelijks mee en weten precies hoe ze dit materiaal aan kunnen brengen in de spouw.

Voordelen isoleren met glaswol

Menigeen vraagt zich af wat nou precies de voordelen zijn van het isoleren van spouwmuren met glaswol. Glaswol kent zowel voordelen als nadelen ten opzichte van andere isolatiematerialen, welke dat zijn leest u hieronder.

Isolatiewaarde glaswol

Door gebruik te maken van de juiste spouwmuurisolatie is het mogelijk een woning energiezuiniger te maken en ervoor te zorgen dat u minder hoeft te stoken. Glaswol is beschikbaar in diverse varianten. Naast de verschillenden varianten zijn er ook diverse aanbieders van glaswol. Over het algemeen is er bij glaswol sprake van een hoge isolatiewaarde, van HR+ (goed) tot HR++ (uitstekend). Glasrol uitgevoerd met een HR++ label heeft een hogere isolatiewaarde dan steenwol.

Geluidsabsorptie glaswol

Glaswol is ideaal om geluiden van buitenaf tegen te gaan of om kieren af te dichten, daarnaast houdt het ook geluiden in de woning zelf in toom. Alhoewel steenwol vaak een betere werking heeft, hoeft u zich met glaswol in uw spouw geen zorgen te maken over herrie in uw woning.

Brandwerende functie

Minder zorgen met een brandveilige woning, dat begint dan met glaswol. Glaswol is brandveilig en is een uitermate effectief middel tegen brand. Op het gebied van brandveiligheid scoort de onbrandbaarheid van glaswol meter dan PUR-schuim of isolatiekorrels.

Waterafstotende functie

Naast zand en gerecycled glas bestaat glaswol uit stukjes siloconen, deze siliconen zijn goed bestand tegen alle weersinvloeden en zijn waterafstotend. Bij het isoleren van uw spouw hoeft u zich dan ook geen zorgen meer te maken over schimmels of ongedierte.

Werkwijze spouwmuurisolatie met glaswol

Het isolatiebedrijf in #city:t# maakt eerst kleine gaatjes in de buitenmuur, waarna wordt het materiaal wordt via de buitenmuur aangebracht. Na het vullen van de spouwmuur worden deze gaatjes weer gedicht met metselspecie. Net zoals steenwol hoeft u de woning dus niet te laten verbouwen. Ook hoeft u de woning na het aanbrengen van de isolatie niet door te laten luchten, een van de voordelen van glaswol is dat dit net zoals steenwol geurloos is. Een isolatiebedrijf is gemiddeld een halve tot een hele dag bezig met het isoleren van de woning, dan dit proces u eigenlijk heel weinig merken.

Kosten aanbrengen glaswol isolatie vergelijken

Vergelijk snel en gemakkelijk de prijzen van 6 isolatiebedrijven in #city:t#. Door simpelweg ons offerteformulier in te vullen ontvangt u binnen twee werkdagen 6 offertes in uw mailbox. Door de prijzen van deze isolatiebedrijven te vergelijken kunt u tot 40% besparen op het laten isoleren van uw woning. Onze service is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend.

Voordelen van spouwmuurisolatie met glaswol

 • U betaalt momenteel geen 21% BTW, bij isolatie betaalt u nu het lage BTW percentage
 • U kunt tot 50% besparen op de stookkosten in uw woning
 • Particuliere huiseigenaren kunnen de BTW terugvragen aan de overheid
 • De investering in isolatie betaalt zichzelf binnen 7 jaar helemaal terug
 • U blokkeert vocht, schimmel, ongedierte en geluiden van buitenaf

Voordelen #keyword:t# in #city:t#:

 • De BTW op de arbeid is verlaagd naar 6%
 • Particulieren kunnen de BTW terugvragen
 • Uw investering verdient zichzelf in 7 jaar terug
 • De waarde van uw woning neemt toe
 • U voorkomt eventuele vochtproblemen
 • Geluiden van buitenaf worden gedempt
 • U verkleint uw ecologische footprint
 • Met een minimale inspanning maximaal profijt
 • Bespaar tot 25% op uw eigen stookkosten
 • De ventilatie van uw woning verbetert
 • U kunt bij uw gemeente terecht voor subsidies

Chantal Verkerk

Helpdesk medewerker Isolatie247.nl
 • (4.5 Rate)

U heeft interesse in woning isolatie in #city:t#. Dat is mooi. Wij vertellen u meer over onder andere het isoleren van muren, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, het isoleren van uw kruipruimte of kruipkelder. Wat vertellen u wat zoal de kosten zijn, hoe de prijs is opgebouwd en brengen u in contact met een isolatiebedrijf bij u in de buurt. Daarmee kunt u ook nog eens tot 40% besparen op de kosten van isolatie.

Ontvang 6 gratis offertes

Vergelijk binnen twee minuten 6 offertes van isolatiebedrijven in #city:t#. Ontvang offertes in uw mailbox.

Site error: the file /home/isolatie247/public_html/mmomagelinks.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_7.0.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.