Advies, kosten, prijzen en subsidies

#keyword:t# in #city:t#

Kosten isolatie

U zoekt een isolatiebedrijf in #city:t#? Wij informeren u over de mogelijkheden, subsidie en kosten voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, gevelisolatie, kruipruimte isolatie enzovoorts.

Isolatie subsidie

Met subsidie wordt isolatie en uw energiebesparing in #city:t# aantrekkelijker. Wij vertellen u graag over de landelijke maar ook lokale subsidies, het verlaagde BTW tarief en de BTW-teruggave.

Uw isolatiebedrijf

Met ruim 20 aangesloten isolatiebedrijven in en rondom #city:t# bent u er zeker van dat u een goedkoop isolatiebedrijf via onze site kunt vinden. Vergelijk de prijzen en kosten van isolatiebedrijven uit uw regio.

#keyword:t# in #city:t#

#keyword:t# in #city:t#

Kruipruimte isolatie zorgt ervoor dat uw kruipruimte vrij is van schimmel en dat vocht er nagenoeg geen kans meer heeft. Op onze website ontdekt u welke mogelijkheden er zijn en wat isolatie van uw kruipruimte kost.

Kruipruimte isolatie prijzen

Er zijn diverse manieren voorhanden om de kruipruimte in uw woning te voorzien van isolatie. De prijzen van het isoleren zijn afhankelijk van onder meer:

 • De bouwstijl van de woning
 • Bereikbaarheid van de kruipruimte
 • Vochtgraad in de woning
 • Het type isolatiemateriaal

De prijzen van kruipruimte isolatie in #city:t# varieren maar liggen gemiddeld tegen de euro 20 per m2 wanneer u het laat doen door een professioneel isolatiebedrijf. Gemiddeld genomen beslaat de kruipruimte 60 m2, door deze 60 m2 te isoleren kunt u ongeveer euro 300 aan stookkosten besparen. Uw investering is dus binnen 4 jaar terug verdient. Zie hieronder het overzicht met de investering per type woning.

 • Bij een rijtjeswoning dient ongeveer 45 m2 te worden geisoleerd, de benodigde investering bedraagt om en nabij euro 900.
 • Bij een hoekwoning dient ongeveer 50 m2 te worden geisoleerd, de benodigde investering bedraagt om en nabij euro 1.000.
 • Bij een 2-onder-1 kap woning dient ongeveer 55 m2 te worden geisoleerd, de benodigde investering bedraagt om en nabij euro 1.100.
 • Bij een vrijstaande woning dient u er rekening mee te houden dat 70 m2 dient te worden geinvesteerd, wat terecht komt op euro 1.400 investering.

Prijs isolatie van uw kruipruimte

De bovenstaande prijzen zijn indicaties. De uiteindelijke prijs in #city:t# hangt af van meerdere factoren, zoals het tarief van het isolatiebedrijf en de omvang van de opdracht. Wilt u precies weten wat het u kost, vraag dan gratis en vrijblijvend 6 offertes aan bij isolatiebedrijven in uw regio. Binnen twee werkdagen ontvangt u 6 offertes van specialisten in uw mailbox. Door de tarieven van de isolatiebedrijven te vergelijken bent u in staat tot 40% te besparen op de kosten voor het isoleren van uw kruipruimte.

Wat is kruipruimte isolatie

Een groot deel van de woningen heeft een kruipruimte. Dit is de ruimte die onder de begange grond van uw woning loopt. Deze ruimte is aangebracht om leidingwerk, elektra en waterleidingen te vervangen, aan te leggen of te repareren. De kruipruimte is toegankelijk via een luik wat zich normaal gesproken bij de voordeur bevindt. Een kruipruimte is altijd onverwarmd en dus vatbaar voor kou en vocht. Het vocht verzamelt zich in uw kruipruimte en zorgt uiteindelijk voor schimmels. Wanneer de leidingen vanuit deze ruimte slecht of niet afdoende zijn gedicht dan komt er tocht, vocht en schimmel vanuit de kruipruimte uw begane grond binnen. Vanuit de begane grond verspreid het zich vervolgens door uw hele huis. Dit kan leiden tot aantasting van de constructie van uw woning of zorgen voor een koude of beschadigde vloer.

Vocht verminderen in huis

Een isolatiebedrijf in #city:t# kijkt eerst waar de problemen liggen bij uw woning. Zo zal er worden gekeken naar de grootte van uw kruipruimte, het type vloer en de vochtigheidsgraad in uw kruipruimte. Aan de hand van die gegevens wordt gekozen voor een bepaald type isolatie. Wanneer er sprake is van een muffe lucht, schimmelvorming of ongedierte dan is het hoog tijd om deze klus aan te pakken. Voor isolatie van uw kruipruimte kan gekozen worden uit de volgende isolatiematerialen:

 • Isolatieschelpen
 • Isolatie parels
 • Isolatiematrassen
 • Isolatie chips

Subsidie via het Energiebespaarfonds

In Nederland is ongeveer driekwart van de woningen in #city:t# niet goed geisoleerd. Om ervoor te zorgen dat huiseigenaren in staat zijn om hun woning te isoleren heeft de overheid besloten om een subsidiepot in het leven te roepen van 300 miljoen euro. Wanneer u besluit een isolatiebedrijf in te schakelen dan kunt u hiervoor onder andere een lening aanvragen met een uitzonderlijk lage rente van 3 tot 3,5%.

Vloerisolatie en kruipruimte isolatie

Naast het isoleren van uw kruipruimte is het verstandig na te denken over vloerisolatie. Op deze manier heeft u zowel onder de vloer als boven de vloer isolatie zitten. Wanneer u geen kruipruimte heeft dan kunt u er ook voor kiezen om de oude vloer eruit te laten breken en een nieuwe, inclusief isolatiemateriaal, te laten plaatsen. De combinatie van vloer en kruipruimte is ideaal, vooral omdat u dan 50% kunt besparen op uw stookkosten.

Vergelijk offertes van isolatiebedrijven in #city:t#

Wilt u weten wat de prijzen zijn van isolatiebedrijven bij u #city:t#? Vul dan het offerte formulier in. Wij sturen deze vervolgens door naar 6 isolatiebedrijven bij u in de buurt. Binnen twee werkdagen ontvangt u 6 offertes in uw mailbox. Op deze manier kunt u nog eens 40% besparen. Deze service is gratis en vrijblijvend.

Voordelen van kruipruimte isolatie in #city:t#

 • U betaalt momenteel geen 21% BTW, bij isolatie betaalt u nu het lage BTW percentage
 • U kunt tot 50% besparen op de stookkosten in uw woning
 • Particuliere huiseigenaren kunnen de BTW terugvragen aan de overheid
 • De investering in isolatie betaalt zichzelf binnen 7 jaar helemaal terug
 • U blokkeert vocht, schimmel, ongedierte en geluiden van buitenaf

Voordelen #keyword:t# in #city:t#:

 • De BTW op de arbeid is verlaagd naar 6%
 • Particulieren kunnen de BTW terugvragen
 • Uw investering verdient zichzelf in 7 jaar terug
 • De waarde van uw woning neemt toe
 • U voorkomt eventuele vochtproblemen
 • Geluiden van buitenaf worden gedempt
 • U verkleint uw ecologische footprint
 • Met een minimale inspanning maximaal profijt
 • Bespaar tot 25% op uw eigen stookkosten
 • De ventilatie van uw woning verbetert
 • U kunt bij uw gemeente terecht voor subsidies

Chantal Verkerk

Helpdesk medewerker Isolatie247.nl
 • (4.5 Rate)

U heeft interesse in woning isolatie in #city:t#. Dat is mooi. Wij vertellen u meer over onder andere het isoleren van muren, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, het isoleren van uw kruipruimte of kruipkelder. Wat vertellen u wat zoal de kosten zijn, hoe de prijs is opgebouwd en brengen u in contact met een isolatiebedrijf bij u in de buurt. Daarmee kunt u ook nog eens tot 40% besparen op de kosten van isolatie.

Ontvang 6 gratis offertes

Vergelijk binnen twee minuten 6 offertes van isolatiebedrijven in #city:t#. Ontvang offertes in uw mailbox.

Site error: the file /home/isolatie247/public_html/mmomagelinks.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_7.0.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.