Advies, kosten, prijzen en subsidies

#keyword:t# in #city:t#

Kosten isolatie

U zoekt een isolatiebedrijf in #city:t#? Wij informeren u over de mogelijkheden, subsidie en kosten voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, gevelisolatie, kruipruimte isolatie enzovoorts.

Isolatie subsidie

Met subsidie wordt isolatie en uw energiebesparing in #city:t# aantrekkelijker. Wij vertellen u graag over de landelijke maar ook lokale subsidies, het verlaagde BTW tarief en de BTW-teruggave.

Uw isolatiebedrijf

Met ruim 20 aangesloten isolatiebedrijven in en rondom #city:t# bent u er zeker van dat u een goedkoop isolatiebedrijf via onze site kunt vinden. Vergelijk de prijzen en kosten van isolatiebedrijven uit uw regio.

#keyword:t# in #city:t#

#keyword:t# in #city:t#

Met isolatieglas zorgt u ervoor dat warmteverlies in uw woning in #city:t# wordt beperkt tot het minimale. Er gaat namelijk veel warmte verloren door niet geisoleerde ramen. Welke soorten isolatieglas er zijn en wat het kost leest u hier.

Wat kost isolatieglas?

De kosten van isolatieglas zijn afhankelijk van enkele factoren, zoals de isolatiewaarde (RC of U waarde) van glas en het type glas dat wordt gebruikt om te isoleren. Daarnaast is het wellicht verstandig in de gaten te houden of isolatieglas wel in uw woning kan worden geplaatst, of dat bijvoorbeeld de kozijnen dienen te worden vernieuwd. Bij oudere kozijnen (vaak van hout) zijn er vaak problemen omdat geisoleerd glas vaak zwaarder is. Vaak kunnen de kozijnen worden aangepast maar over het algemeen is het voordeliger om zowel het glas als de nieuwe kozijnen in 1 keer te laten plaatsen. Een professioneel isolatiebedrijf kan u daar meer over vertellen.

Hieronder indicatietarieven van isolatieglas:

 • Voor gewoon dubbel glas bent u ongeveer euro 65 per m2 kwijt
 • Voor HR glas bent u ongeveer euro 70 per m2 kwijt
 • Voor HR+ glas bent u ongeveer euro 75 per m2 kwijt
 • HR++ glas kost u om en nabij euro 80 per m2
 • HR+++ glas kost u om en nabij euro 120 per m2
 • Voorzetramen kosten u ongeveer euro 120 per m2

Vergelijk prijzen van isolatieglas

Bovenstaande overzicht geeft u al een indruk hoe het met de gemiddelde prijzen van isolerend glas is gesteld. Wilt u exact weten wat het u kost, vraag dan gratis en vrijblijvend via deze site 6 offertes aan bij isolatiebedrijven in uw regio. U ontvangt binnen 2 werkdagen de offertes in uw mailbox. Dit geeft u de kans om marktconforme prijzen te vergelijken en om te kijken wat u zoal kunt besparen. De besparing kan oplopen tot wel 40% op isolatieglas. Het mooie is dat deze service gratis en geheel vrijblijvend is, u zit dus nergens aan vast.

Isolatieglas

In principe vallen alle soorten glas in #city:t# die beter presteren en isoleren dan enkel glas onder de noemer isolatieglas. Isolatieglas bestaat uit 2 of 3 glasplaten met daartussen een spouw (open ruimte). Deze spouw is, afhankelijk van de kwaliteit van het glas, gevuld met lucht of gas. Er zijn veel soorten isolatieglas verkrijgbaar, denk bijvoorbeeld aan dubbel glas, HR glas of HR+++ glas. Belangrijk bij het kiezen van het juiste isolerende glas is de isolatiewaarde. Bij glas wordt de isolatiewaarde uitgedrukt in een U-waarde. In tegenstelling tot de RC-waarde is het zo dat bij de U-waarde het glas beter is wanneer de U-waarde lager is. HR+++ glas heeft een U-waarde van 0,7 waar gewoon dubbel glas blijft steken op 2,7. Door uw woning te voorzien van isolatieglas bespaart u veel geld op uw stookkosten, u zult minder last hebben van geluid buiten uw woning en tocht in uw woning wordt beperkt.

Isolerende voorzetramen

Stel dat het plaatsen van isolatieglas in #city:t# niet mogelijk is, dan heeft u alsnog de mogelijkheid om te kiezen voor voorzetramen. Voorzetramen isoleren weliswaar minder goed dan isolatieglas maar de voordelen zijn bij een gemiddeld rijtjeshuis al euro 140 per jaar (minder stookkosten). De werking van voorzetramen is anders dan isolatieglas, in plaats van het glaswerk te vervangen wordt er een glasplaat in een frame voor het raam of kozijn geplaatst. Op deze manier hoeft u verder aan uw kozijnen niets te doen.

Isolatieglas spouw met gas

De HR++ en HR+++ ramen zijn duurder dan standaard isolatieglas maar bieden ook een hogere u-waarde. Dat komt doordat de spouw bij gewoon isolatieglas wordt gevuld met lucht terwijl bij HR++ en HR+++ ramen de spouw wordt gevuld met edelgas. Edelgas isoleert per definitie beter dan gewoon lucht. HR-isolatieglas is bovendien voorzien van een speciale laag met onzichtbaar reflecterend materiaal, wat de warmte in uw huis terugkaatst. Zo blijft in de winter de warmte langer binnen en in de zomer blijft uw woning koeler. Dankzij deze eigenschappen kiezen steeds meer huiseigenaren voor het laten plaatsen van HR++ of HR+++ glas.

Kozijnen en isolatieglas

Isolatieglas kunt u niet zomaar in elk kozijn laten plaatsen. De ramen dienen in een stevig kozijn te worden geplaatst wat het gewicht kan dragen van het isolatieglas maar waar ook geen kieren of scheuren in ontstaan door het gewicht. Bij goed onderhouden kozijnen is het vaak geen probleem, blijkt het wel problematisch dan is het verstandig de kozijnen ook direct te laten vervangen door kunststof kozijnen.

Subsidie op isolatieglas

De terugverdientijd op isolatieglas is kort en dat kan nog korter. Veel gemeenten in Nederland bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van een duurzaamheidssubsidie. De gemeente in #city:t# betaalt dan mee aan uw isolerende maatregelen of bieden u een lening tegen gunstige rentetarieven. Het is daarom aan te bevelen eerst te informeren bij uw gemeente dan wel bij een isolatiebedrijf.

Vind de beste isolatiespecialist in #city:t#

De prijzen voor isolatieglas verschillen nogal. Het type glas, het materiaal en de kosten van de glaszetter zijn allemaal van invloed op de uiteindelijke kosten van isolatieglas. Vergelijk daarom voordat u overgaat tot het aanschaffen van glas de prijzen van isolatiebedrijven bij u in de buurt. Binnen twee minuten heeft u de offertes opgevraagd en u ontvangt binnen 2 werkdagen offertes binnen van isolatiebedrijven. Door deze prijzen te vergelijken kunt u tot 40% besparen. De door ons geboden dienst is gratis en geheel vrijblijvend.

Voordelen van isolatieglas in #city:t#

 • U betaalt momenteel geen 21% BTW, bij isolatie betaalt u nu het lage BTW percentage
 • U kunt tot 50% besparen op de stookkosten in uw woning
 • Particuliere huiseigenaren kunnen de BTW terugvragen aan de overheid
 • De investering in isolatie betaalt zichzelf binnen 7 jaar helemaal terug
 • U blokkeert vocht, schimmel, ongedierte en geluiden van buitenaf

Voordelen #keyword:t# in #city:t#:

 • De BTW op de arbeid is verlaagd naar 6%
 • Particulieren kunnen de BTW terugvragen
 • Uw investering verdient zichzelf in 7 jaar terug
 • De waarde van uw woning neemt toe
 • U voorkomt eventuele vochtproblemen
 • Geluiden van buitenaf worden gedempt
 • U verkleint uw ecologische footprint
 • Met een minimale inspanning maximaal profijt
 • Bespaar tot 25% op uw eigen stookkosten
 • De ventilatie van uw woning verbetert
 • U kunt bij uw gemeente terecht voor subsidies

Chantal Verkerk

Helpdesk medewerker Isolatie247.nl
 • (4.5 Rate)

U heeft interesse in woning isolatie in #city:t#. Dat is mooi. Wij vertellen u meer over onder andere het isoleren van muren, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, het isoleren van uw kruipruimte of kruipkelder. Wat vertellen u wat zoal de kosten zijn, hoe de prijs is opgebouwd en brengen u in contact met een isolatiebedrijf bij u in de buurt. Daarmee kunt u ook nog eens tot 40% besparen op de kosten van isolatie.

Ontvang 6 gratis offertes

Vergelijk binnen twee minuten 6 offertes van isolatiebedrijven in #city:t#. Ontvang offertes in uw mailbox.

Site error: the file /home/isolatie247/public_html/mmomagelinks.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_7.0.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.