Advies, kosten, prijzen en subsidies

#keyword:t# in #city:t#

Kosten isolatie

U zoekt een isolatiebedrijf in #city:t#? Wij informeren u over de mogelijkheden, subsidie en kosten voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, gevelisolatie, kruipruimte isolatie enzovoorts.

Isolatie subsidie

Met subsidie wordt isolatie en uw energiebesparing in #city:t# aantrekkelijker. Wij vertellen u graag over de landelijke maar ook lokale subsidies, het verlaagde BTW tarief en de BTW-teruggave.

Uw isolatiebedrijf

Met ruim 20 aangesloten isolatiebedrijven in en rondom #city:t# bent u er zeker van dat u een goedkoop isolatiebedrijf via onze site kunt vinden. Vergelijk de prijzen en kosten van isolatiebedrijven uit uw regio.

#keyword:t# in #city:t#

#keyword:t# in #city:t#

Wanneer u uw woning wilt gaan isoleren, dan is het handig om te weten welke prijs men hiervoor rekent. Dat hangt onder andere af welk isolatiemateriaal u gebruik. Wij vertellen u graag meer over de prijs van isolatie voor uw woning.

Kosten / prijs isolatie

De prijs van isolatie in #city:t# hangt af van meerdere factoren. Zo hangt het onder andere af van het te isoleren oppervlak, het isolatiemateriaal, de bereikbaarheid van het te isoleren object en de vochtigheid in uw woning. De gemiddelde prijzen (2017 / 2018) treft u hieronder per m2 aan.

 • Voor gevelisolatie bent u gemiddeld euro 15 tot euro 130 per m2 kwijt.
 • Voor het isoleren van uw vloer bent u gemiddeld euro 30 per m2 kwijt.
 • Voor dakisolatie bent u tussen de euro 20 en de euro 25 kwijt.
 • Voor het isoleren van uw kruipruimte bent u tussen de euro 20 en de euro 25 kwijt.
 • Isolatieglas kost u ongeveer tussen de euro 65 en de euro 120.

De exacte prijs voor isolatie van uw woning

Bovenstaande indicatie tarieven geven een goed inzicht in de door isolatiebedrijven in rekening gebrachte prijzen. Er zijn echter zoveel factoren waar u rekening mee dient te houden dat u alleen een goed inzicht kan krijgen door op maat gemaakte offertes aan te vragen. Vraag daarom gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan bij isolatiebedrijven in uw regio. U kunt zonder verplichtingen de prijzen vergelijken en tot 40% besparen op de kosten van een isolatiebedrijf bij u in de buurt.

Prijs gevelisolatie

Voor gevelisolatie in #city:t# kunt u rekenen op een prijs van euro 15 tot euro 130 per m3. Spouwmuurisolatie is in dit geval de beste optie, de prijs gerekend voor spouwmuurisolatie ligt rond de euro 15 per m2. Isolatie van uw binnengevel of buitengevel is een grotere klus, dat zal u al snel euro 100 tot euro 130 per m2 kosten.

Prijs vloerisolatie

De prijs van vloerisolatie in #city:t# ligt rond de euro 30 per m2. Een gemiddelde tussenwoning heeft ongeveer 50 m2 vloeroppervlak op de begane grond. Om dit te isoleren bent u euro 1.500 kwijt. Bij een houten vloer dienen ook de balken onder de vloer te worden geisoleerd. Deze extra meters kosten uiteraard ook euro 30 per m2.

Prijs dakisolatie

Een gemiddelde eengezinswoning in #city:t# heeft een totale dakoppervlakte van 70 m2 en een zoldervloer van ongeveer 50 m2. De kosten voor het isoleren van het dak zijn ongeveer euro 1.000 a euro 4.500. De prijs voor het isoleren van de binnenzijde van het dak ligt rond de euro 2.000. De prijs voor het isoleren van de buitenzijde ligt rond de euro 4.000. Een plat dak is gemakkelijker, daar bent u ongeveer euro 3.500 voor kwijt (mits het dak beloopbaar is). Wanneer u een onverwarmde zolder wilt laten isoleren dan kunt u rekenen op een kostenplaatje van ongeveer euro 1.500.

Prijs kruipruimte isolatie

Een kruipruimte of kruipkelder is een ruimte welke op diverse manieren kan worden geisoleerd. Zo gebruikt men vaak EPS parels en schelpen om deze ruimte te isoleren. De prijs voor het isoleren van een kruipruimte ligt doorgaans rond de euro 900 tot euro 1.800. Per m2 bent u in dit geval ongeveer euro 20 tot euro 25 kwijt.

Prijs van glasisolatie

Glasisolatie bestaat uit vaak 2 of 3 glaslagen, tussen deze glaslagen (de spouw) zit lucht of gas. Afhankelijk van de gekozen glassoort, het aantal glas lagen en de keuze voor lucht dan wel gas tussen de glaslagen, kost glasisolatie u gemmideld tussen de euro 65 en de euro 120 per m2.

Subsidie isolatie 2017 & 2018

Wanneer u in 2017 en 2018 besluit tot het laten isoleren van uw woning in #city:t#, dan ontvangt u een korting op de BTW. In plaats van het reguliere BTW percentage van 21% betaalt u slechts 6%. Deze regeling is van toepassing op de navolgende isolatiewerkzaamheden:

 • Glasisolatie
 • Vloerisolatie
 • Kruipruimte isolatie
 • Dakisolatie
 • Gevelisolatie

Naast bovenstaande regeling kun u ook vaak in uw gemeente (#city:t#) terecht voor lokale isolatie subsidies. Hiervoor dient u contact op te nemen met uw gemeente.

Vergelijk de prijs voor isolatie door offertes te vergelijken

De prijs per isolatiemaatregel kan nogal verschillen. Zoals u ziet zit er niet alleen een verschil in per oppervlakte, materiaalsoort maar ook per isolatiebedrijf. Daarom kunt u via deze website gratis en vrijblijvend 6 offertes aanvragen bij isolatiebedrijven bij u in de buurt. Door deze offertes te vergelijken kunt u tot 40% besparen op uw volgende isolatie klus. U zit nergens aan vast.

Voordelen van woningisolatie

 • U betaalt momenteel geen 21% BTW, bij isolatie betaalt u nu het lage BTW percentage
 • U kunt tot 50% besparen op de stookkosten in uw woning
 • Particuliere huiseigenaren kunnen de BTW terugvragen aan de overheid
 • De investering in isolatie betaalt zichzelf binnen 7 jaar helemaal terug
 • U blokkeert vocht, schimmel, ongedierte en geluiden van buitenaf

Voordelen #keyword:t# in #city:t#:

 • De BTW op de arbeid is verlaagd naar 6%
 • Particulieren kunnen de BTW terugvragen
 • Uw investering verdient zichzelf in 7 jaar terug
 • De waarde van uw woning neemt toe
 • U voorkomt eventuele vochtproblemen
 • Geluiden van buitenaf worden gedempt
 • U verkleint uw ecologische footprint
 • Met een minimale inspanning maximaal profijt
 • Bespaar tot 25% op uw eigen stookkosten
 • De ventilatie van uw woning verbetert
 • U kunt bij uw gemeente terecht voor subsidies

Chantal Verkerk

Helpdesk medewerker Isolatie247.nl
 • (4.5 Rate)

U heeft interesse in woning isolatie in #city:t#. Dat is mooi. Wij vertellen u meer over onder andere het isoleren van muren, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, het isoleren van uw kruipruimte of kruipkelder. Wat vertellen u wat zoal de kosten zijn, hoe de prijs is opgebouwd en brengen u in contact met een isolatiebedrijf bij u in de buurt. Daarmee kunt u ook nog eens tot 40% besparen op de kosten van isolatie.

Ontvang 6 gratis offertes

Vergelijk binnen twee minuten 6 offertes van isolatiebedrijven in #city:t#. Ontvang offertes in uw mailbox.

Site error: the file /home/isolatie247/public_html/mmomagelinks.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_7.0.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.