Advies, kosten, prijzen en subsidies

#keyword:t# in #city:t#

Kosten isolatie

U zoekt een isolatiebedrijf in #city:t#? Wij informeren u over de mogelijkheden, subsidie en kosten voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, gevelisolatie, kruipruimte isolatie enzovoorts.

Isolatie subsidie

Met subsidie wordt isolatie en uw energiebesparing in #city:t# aantrekkelijker. Wij vertellen u graag over de landelijke maar ook lokale subsidies, het verlaagde BTW tarief en de BTW-teruggave.

Uw isolatiebedrijf

Met ruim 20 aangesloten isolatiebedrijven in en rondom #city:t# bent u er zeker van dat u een goedkoop isolatiebedrijf via onze site kunt vinden. Vergelijk de prijzen en kosten van isolatiebedrijven uit uw regio.

#keyword:t# in #city:t#

#keyword:t# in #city:t#

Gevelisolatie vermindert het verlies van warmte uit uw huis in #city:t# en is op diverse manieren te plaatsen. Welke manier geschikt is voor uw woning en wat het kost, dat leest u hier.

Gevelisolatie kosten

Op basis van de isolatiematerialen en de arbeidsuren worden de prijzen van gevelisolatie samengesteld. Wanneer u uitgaat van een eengezinswoning met een totale geveloppervlakte van 90 m2 dan bent u gemiddeld het volgende kwijt:

 • Spouwmuurisolatie euro 1.800
 • Isolatie buitenkant gevel euro 8.700
 • Isolatie binnenkant gevel inclusief voorzetwand euro 13.000

Besparen op gevelisolatie in #city:t#

Met gevelisolatie zorgt u ervoor dat uw woning duurzamer wordt. In uw regio zijn meerdere isolatiebedrijven gespecialiseerd in het isoleren van gevels. Vergelijk daarom eerst de prijzen van isolatiebedrijven door gratis en vrijblijvend 6 offertes op te vragen bij isolatiebedrijven uit uw regio. U ontvangt binnen twee werkdagen de offertes in uw mailbox. Vergelijk deze offerte's en zie direct welk isolatiebedrijf de klus het goedkoopste kan uitvoeren. Door te vergelijken kan uw besparing oplopen tot 40%.

Gevelisolatie in #city:t#

Wanneer woningen niet zijn geisoleerd dan verliezen ze veel warmte. Door gebruik te maken van gevelisolatie kunt u dit verlies tegengaan en veel op uw stookkosten besparen. Zoals genoemd is gevelisolatie beschikbaar in een drietal varianten, te weten spouwmuurisolatie, isolatie van de buitenkant en isolatie van de binnenkant van de gevel.

Spouwmuurisolatie in #city:t#

Een spouwmuur (buitenmuur of gevel) bestaat uit 2 aan elkaar bevestigde muren, tussen deze 2 muren bevindt zich een ruimte. Deze ruimte heeft een zogenaamde spouw van 7 tot 9 cm. Doordat deze muren zo zijn geplaatst zijn ze vochtwerend, ze hebben echter geen isolerende functie. Isolatiemateriaal kan worden aangebracht door hele kleine gaatje te boren in de muur en isolatiemateriaal er vervolgens in de spuiten. Dit is vermoedelijk de beste manier om goedkoop uw woning te isoleren met een zeer beperkte terugverdientijd.

Isolatie buitenkant muur

Dit is een kostbare manier van isoleren maar levert meer rendement op dan spouwmuurisolatie. Bij het isoleren van de buitenkant van de gevel wordt er isolatiemateriaal tegen de buitenkant van uw woning geplaatst, vervolgens wordt het afgewerkt met gevelbekleding en / of sierpleister. Voor deze manier van isoleren heeft u vaak een vergunning nodig van uw gemeente.

Isolatie binnenkant muur

Stel dat u geen toestemming krijgt om de buitenkant van uw woning in #city:t# te isoleren, dan kunt u eventueel kiezen voor het isoleren van de binnenkant van uw woning. In dit geval wordt er aan de binnenkant een voorzetwand geplaat die vervolgens wordt afgewerkt met behang, stuc of muurverf. Het isolatiebedrijf maakt vaak gebruik van gipsplaten, panelen van hardschuim of warmtereflecterende folie.

Isoleren en het bouwjaar van uw woning

Het is vaak niet bekend of zichtbaar wanneer een woning voorzien is van gevelisolatie. U kunt er echter van uitgaan dat woningen gebouwd tussen 1920 en 1975 niet zijn voorzien van isolatie maar wel zijn voorzien van een spouw. Woningen gebouwd tussen 1976 en 1988 zijn vaak wel geisoleerd doch met slechte materialen, in dit geval moet er vaak worden na-geisoleerd. Bij woningen dit na 1989 zijn gebouwd is er vaak sprake van middelmatige tot goede isolatie.

Warmte blijft in uw woning

Isolatie laten aanbrengen in #city:t# vergt vaak een aardige investering , maar het levert ook voldoende op. Door uw woning te laten isoleren zorgt u ervoor dat warmte binnen blijft. Doordat deze warmte binnen blijft hoeft u minder te stoken en gaan de kosten voor het stoken dus omlaag. Bij een spouwmuurisolatie waar u over het algemeen zo een euro 1.800 voor kwijt bent bespaart u ongeveer euro 500 aan stookkosten per jaar. Dat houdt dus in dat u uw investering binnen 3,5 tot 4 jaar heeft terugverdient.

Ventileren en isoleren

Wanneer u uw woning gaat isoleren dient u er ook rekening mee te houden dat isolatie de warmte vasthoudt. Om gezond te leven heeft u echter wel frisse lucht nodig, daarvoor heeft u ventilatieroosters nodig. Vraag hier naar bij uw isolatiebedrijf.

Vergelijk de prijzen van gevelisolatie in #city:t#

Per isolatiebedrijf in #city:t# verschillen de prijzen van gevelisolatie. Wees daarom verstandig en vraag via deze site 6 offerts aan bij isolatiebedrijven uit uw regio. Door deze prijzen te vergelijken bespaart u tot 40% op uw gevelisolatie. Het invullen van het formulier duurt slechts 2 minuten en is gratis en geheel vrijblijvend.

Voordelen van gevelisolatie in #city:t#

 • U betaalt momenteel geen 21% BTW, bij isolatie in #city:t# betaalt u nu het lage BTW percentage
 • U kunt tot in #city:t# 50% besparen op de stookkosten in uw woning
 • Particuliere huiseigenaren kunnen de BTW terugvragen aan de overheid
 • De investering in isolatie betaalt zichzelf binnen 7 jaar helemaal terug
 • U blokkeert vocht, schimmel, ongedierte en geluiden van buitenaf

Voordelen #keyword:t# in #city:t#:

 • De BTW op de arbeid is verlaagd naar 6%
 • Particulieren kunnen de BTW terugvragen
 • Uw investering verdient zichzelf in 7 jaar terug
 • De waarde van uw woning neemt toe
 • U voorkomt eventuele vochtproblemen
 • Geluiden van buitenaf worden gedempt
 • U verkleint uw ecologische footprint
 • Met een minimale inspanning maximaal profijt
 • Bespaar tot 25% op uw eigen stookkosten
 • De ventilatie van uw woning verbetert
 • U kunt bij uw gemeente terecht voor subsidies

Chantal Verkerk

Helpdesk medewerker Isolatie247.nl
 • (4.5 Rate)

U heeft interesse in woning isolatie in #city:t#. Dat is mooi. Wij vertellen u meer over onder andere het isoleren van muren, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, het isoleren van uw kruipruimte of kruipkelder. Wat vertellen u wat zoal de kosten zijn, hoe de prijs is opgebouwd en brengen u in contact met een isolatiebedrijf bij u in de buurt. Daarmee kunt u ook nog eens tot 40% besparen op de kosten van isolatie.

Ontvang 6 gratis offertes

Vergelijk binnen twee minuten 6 offertes van isolatiebedrijven in #city:t#. Ontvang offertes in uw mailbox.

Site error: the file /home/isolatie247/public_html/mmomagelinks.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_7.0.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.