Advies, kosten, prijzen en subsidies

#keyword:t# in #city:t#

Kosten isolatie

U zoekt een isolatiebedrijf in #city:t#? Wij informeren u over de mogelijkheden, subsidie en kosten voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, gevelisolatie, kruipruimte isolatie enzovoorts.

Isolatie subsidie

Met subsidie wordt isolatie en uw energiebesparing in #city:t# aantrekkelijker. Wij vertellen u graag over de landelijke maar ook lokale subsidies, het verlaagde BTW tarief en de BTW-teruggave.

Uw isolatiebedrijf

Met ruim 20 aangesloten isolatiebedrijven in en rondom #city:t# bent u er zeker van dat u een goedkoop isolatiebedrijf via onze site kunt vinden. Vergelijk de prijzen en kosten van isolatiebedrijven uit uw regio.

#keyword:t# in #city:t#

#keyword:t# in #city:t#

Tijdens het koken zult u het wel hebben gemerkt. Warme lucht stijgt op. Dat is ook het geval bij woningen. Warme lucht stijgt en bij een huis wat niet is voorzien van dakisolatie verdwijnt de warmte lucht naar buiten. Dit kost u ongeveer 30% van uw stookkosten. Ontdek daarom op onze site de prijzen en mogelijkheden van dakisolatie.

Prijzen dakisolatie in #city:t#

Uitgaande van een gemiddeld dakoppervlak van 70 vierkante meter en een zoldervloer van ongeveer 50 m2 zijn de gemiddelde prijzen van dakisolatie als het volgt opgebouwd:

 • Binnenzijde schuin dak isoleren kost u tussen de euro 1.500 en 2.500.
 • Buitenzijde schuin dak isoleren kost u tussen de euro 3.500 en 4.500.
 • Zoldervloer isoleren kost u tussen de euro 1.000 en 2.000
 • Plat dak isoleren kost u tussen de euro 3.000 en 4.000

Bekijk de actuele prijzen voor dakisolatie

De kosten van dakisolatie in #city:t# varieren nogal. Het hangt onder andere af van de manier waarop uw woning kan worden geisoleerd en de wijze waarop uw woning is gebouwd. Bent u benieuwd naar de exacte prijzen en kosten van dakisolatie, vraag dan gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan bij isolatiebedrijven in uw regio. Binnen 2 werkdagen ontvangt u van de bij ons aangesloten isolatiebedrijven gratis en vrijblijvend de prijzen voor dakisolatie. Leg deze prijzen naast elkaar en u krijgt een goed inzicht in de kosten voor het laten isoleren van uw dak. Uw besparing kan oplopen tot wel 40%.

Wat is dakisolatie?

Dakisolatie zorgt ervoor dat de warmte in uw huis blijft, warmte stijgt immers op en door het dak te isoleren kan de warmte er niet uit. Dankzij dit isolatiemateriaal kunt u flink besparen op uw stookkosten. Uw dak kan op verschillende manieren worden geisoleerd, zo kunt u de buiten- en binnenzijde van uw dak laten isoleren maar u kunt ook de zoldervloer of plat dak laten isoleren.

Isoleren schuin dak

Isolatiebedrijven in #city:t# kunnen zowel de binnenkant als buitenkant van uw woning isoleren. Belangrijk is om goed isolatiemateriaal te gebruiken met een goed isolatievermogen. Wanneer de buitenkant van uw schuine dak wordt geisoleerd dan wordt de gehele dakconstructie beschermd tegen kou en vocht. Daarom wordt deze manier van isoleren ook wel warm dak genoemd.

Isoleren plat dak

Een plat dak kan op verschillende manieren worden geisoleerd. Zo kan het isolatiemateriaal aan de binnenkant van de dakconstructie worden geplaatst. Daarnaast kan de isolatie ook op de constructie zelf worden geplaatst, waarna men het afdekt met dakbedekking. Een derde optie is isolatiemateriaal wat rechtstreeks op het dak gelegd wordt, dit wordt vaak gedaan met daken waarop ook kan worden gelopen (dakterras).

Isoleren zoldervloer

Het isoleren van zoldervloeren gebeurt alleen wanneer de zolder niet wordt gebruikt door de bewoners. Door uw zoldervloer te isoleren hoeft u deze ruimte niet meer te isoleren, wat weer resulteert in lagere stookkosten.

Keuze isolatiemateriaal

Er zijn vele soorten isolatiemateriaal voorhanden in #city:t#. De keuze voor isolatiemateriaal is afhankelijk van de warmteweerstand van uw woning, ook wel RC waarde genoemd. Over het algemeen gebruikt men in Nederland de volgende isolatiematerialen:

 • EPS parels
 • PIR
 • PUR
 • Glaswol

EPS isolatiemateriaal

Dit wordt ook wel geexpandeerd polystyreen genoemd. Deze materiaalsoort is vochtwerend en bestaat voor 98% uit ordinair lucht en voor 2% uit kunststof. Het materiaal is licht en wordt in allerlei verschillende vormen verkocht, bijvoorbeeld als isolatieparels. Het kan op diverse manieren worden geplaatst, bijvoorbeeld als isolatie-elementen in de vorm van platen die over de dakbedekking komen.

PUR isolatiemateriaal

Pur wordt ook wel Polyurethaan genoemd en is in #city:t# verkrijgbaar als schuim en in de vorm van isolatieplaten. PUR wordt zowel gebruikt bij platte daken als bij hellende / schuine daken. Het voordeel van PUR is dat de platen al voorzien zijn van een speciale dampremmende laag. Met PUR schuim kan het isolatiebedrijf ook direct alle naden en kieren in uw woning dichten.

PIR isolatiemateriaal

PIR staat voor Polyisocyanuraat. Deze harde isolatieplaten zijn vermoeden de beste wanneer het gaat om de isolatiewaarde (RC). Een bijkomend voordeel van dit materiaal is dat het vochtwerend en brandveilig is. Een nadeel van PIR is dat het het milieu zwaarder belast en harder is dan de andere materiaalsoorten.

Glaswol als isolatie

Glaswol kent u wellicht wel, het wordt vaak geleverd in grote rollen met geel wol en het kriebelt enorm. Deze minerale wol bestaat uit gerycycled glas en is voornamelijk geschikt voor het isoleren van zoldervloeren en schuine daken. Het is geluidsdempend en heeft een goede isolatiewaarde (RC).

Dakisolatie subsidie

De regering heeft diverse regelingen lopen om het voor voordeliger te maken om uw woning in #city:t# te isoleren. Zo is er in 2013 een subsidiepot gelanceerd ter waarde van 300 miljoen euro voor particuliere huiseigenaren die hun woning willen laten isoleren. Bij het uitbesteden van de isolatiewerkzaamheden door een isolatiebedrijf ontvangt u bovendien een laag BTW tarief in plaats van het hoge BTW tarief van 21%. Ook kunt u bij uw eigen gemeente terecht voor eventuele lokale subsidies voor het laten isoleren van uw woning.

Een comfortabelere temperatuur

Van alle warmte die u in uw huis stookt verdwijnt grofweg 30% via uw dak, daarnaast gaat zo een 20% verloren door uw muren. Wanneer u zowel uw muren als uw dak laat isoleren dan kunt u tot 50% op uw stookkosten besparen. Daarnaast zorgen dakisolatie en muurisolatie ervoor dat er minder temperatuurwisselingen in uw huis zijn.

Vergelijk isolatie offertes in #city:t#

Waarom een offerte opvragen bij 1 isolatiebedrijf als u binnen twee minuten bij 6 isolatiebedrijven prijzen kunt opvragen? Wees geen dief van uw eigen portomonnee. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan bij isolatiebedrijven bij u in de buurt. Het kost u slechts 2 minuten en u kunt tot 40% besparen op het isoleren van uw dak.

Voordelen #keyword:t# in #city:t#

 • U betaalt in #city:t# momenteel geen 21% BTW, bij isolatie betaalt u nu het lage BTW percentage
 • U kunt tot 50% besparen op de stookkosten in uw woning in #city:t#
 • Particuliere huiseigenaren kunnen de BTW terugvragen aan de overheid
 • De investering in isolatie betaalt zichzelf binnen 7 jaar helemaal terug
 • U blokkeert vocht, schimmel, ongedierte en geluiden van buitenaf

Voordelen #keyword:t# in #city:t#:

 • De BTW op de arbeid is verlaagd naar 6%
 • Particulieren kunnen de BTW terugvragen
 • Uw investering verdient zichzelf in 7 jaar terug
 • De waarde van uw woning neemt toe
 • U voorkomt eventuele vochtproblemen
 • Geluiden van buitenaf worden gedempt
 • U verkleint uw ecologische footprint
 • Met een minimale inspanning maximaal profijt
 • Bespaar tot 25% op uw eigen stookkosten
 • De ventilatie van uw woning verbetert
 • U kunt bij uw gemeente terecht voor subsidies

Chantal Verkerk

Helpdesk medewerker Isolatie247.nl
 • (4.5 Rate)

U heeft interesse in woning isolatie in #city:t#. Dat is mooi. Wij vertellen u meer over onder andere het isoleren van muren, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, het isoleren van uw kruipruimte of kruipkelder. Wat vertellen u wat zoal de kosten zijn, hoe de prijs is opgebouwd en brengen u in contact met een isolatiebedrijf bij u in de buurt. Daarmee kunt u ook nog eens tot 40% besparen op de kosten van isolatie.

Ontvang 6 gratis offertes

Vergelijk binnen twee minuten 6 offertes van isolatiebedrijven in #city:t#. Ontvang offertes in uw mailbox.

Site error: the file /home/isolatie247/public_html/mmomagelinks.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_7.0.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.